• Takarítás cégek részére
  • bejarono
  • Egyéb szolgáltatások
  • akcios
  • Termékeink
  • Facebook követés

Hírlevél

Naprakészen legfrissebb híreinkből!

Feliratkozások kezelése

Csatlakozz!

facebook

Megosztás

Share this

Rólunk

A Best of Clean cégcsoport 100% ban magyar tulajdonban levő cég. Több. mint  6  éve vagyunk a piacon. Az elmúlt évek gazdasági nehézségei ellenére is tovább tudtunk fejlődni. Korábbi partnereink munkánk minőségével elégedettek így az esetleges megszorítások ellenére is kitartottak mellettünk, sőt új partnerekkel is kapcsolatba tudtunk lépni. Sikerünk egyik titka a folyamatos megújulás, új dolgok iránti nyitottsá, fejlődés.

Fő  tevékenységink :

    * irodaépületek, egyéb intézmények magánházak, lakások napi és alkalmi                  takarítása
    * bejárónői szolgáltatások
    * kertészeti szolgáltatások
    * ipari tisztítószerek, - eszközök, higiéniai kellékanyagok forgalmazása
    * szelektív hulladékgyűjtés szervezésének elősegítése

Takarítóeszközök- és szerek. A cég takarítási tevékenységét NILFISK, FIORENTINI és ELECTROLUX márkájú takarító és tisztítógépekkel végzi, TANA és KIELH ,CLEANEX márkájú tisztítószerek alkalmazásával.

Az általunk végzett munkát egyenletes (garantált) minőségben, folyamatosan (naprakészen) végezzük, a Megrendelő igényeit mindig maximálisan figyelembe véve vesszük.

2005. óta végezzük szolgáltatásainkat, irodai hátérrel, professzionális szinten. Irodák, iskolák, termelő-, szolgáltató- és élelmiszerüzemek, éttermek, higiéniai előírások betartásával végzünk komplett napi- és nagytakarítást.

Felügyelet. Nagyobb létszámú takarító csoportok irányítását, felügyeletét csoport vagy területvezetők látják el. Feladataik közé tartozik a megrendelő és a Best of Clean közötti kapcsolattartás, munkához kapcsolódó problémák elhárítása, az eszköz és szer szükséglet kielégítése a központi raktárból, leltározás végzése stb.

Munkamenet,ellenőrzés. Takarítóink pontos,részletes munkaleírás alapján végzik feladatukat. A feladatok elvégzésére meghatározott idő áll rendelkezésre, illetve felületenként meghatározott eszközökkel,szerekkel végzik a feladatokat. A kezdeti betanulási időszakot követően ellenőrizzük a takarítást, a szabályok betartását.  Takarító munkatársainkat rendszeresen és alkalmanként , előre nem egyeztetett időpontban ellenőrizzük. A feltárt hibákat a legrövidebb időn belül elhárítjuk. Amennyiben szükséges változtatunk a munkamenetén ,takarítószereken, eszközökön.

Munkatársainkkal szemben elvárás kitűnő munkavégzés, udvariasság, igényesség és megfelelő alázatosság.
A takarítók erkölcsi bizonyítvánnyal és egészségügyi kiskönyvvel rendelkeznek, cégünk több lépcsős felvételi rendszert alkalmazva választja ki a legmegfelelőbb munkatársakat. Több kollégánk, takarító, hivatalos képzéseken vesz/vett részt, amely nemzetközileg elismert képzéseket jelent. Célunk az, hogy a cégünkkel együttműködő takarítók, bejárónők közül mindenki szakképzett, illetve megfelelő hozzáállású legyen.

Biztonságos takarítás : Cégünk együttműködő partnerei, takarítói hatóságilag ellenőrzött , töbsszörös szűrésen,ellenőrzésen átesett cégek és magánszemélyek. A legfontosabb ismérve a cégünknek a megbízhatóság, ami nemcsak a pontosságra, precizitásra, szakértelemre vonatkozik. Titoktartási szerződéssel biztosítjuk együttműködő partnereink, kollégáink megbízhatóságát. 

Biztosítás: Cégünk A Generalli Biztosítónál felelősségbiztosítással rendelkezik, mely kiterjed a munkatársak által okozott esetleges károkra is.

Kárkifizetési limit évente 30.000.000.- Ft. , Kárkifizetési limit káronként 10.000.000.- Ft.

Munkatársainkat következetesen, szigorú követelményeink szerint, egészségügyi és erkölcsi vizsgálatok mellett választjuk ki. Felvételüket követően tesztelési, betanítási időszak következik, amelyet követően tevékenykedhetnek ügyfeleinknél, megrendelőinknél.  Ügyfeleink biztonsága érdekében munkatársainkat folyamtosan képezzük, vizsgáljuk, hogy a lehető legkevesebb kockázatnak tegyük ki ügyfeleinket. Pár hónapos közös munkát követően munkatársainkat,takarítói OKJ-s tanfolyami képzésen vesznek részt, amely nemzetközileg elismert.

Takarítási szaktanácsadás:

Sokszor találkozunk olyan ügyféligényekkel, akik nem tudják szakmai hozzártő segítsége nélkül eldönteni, hogy milyen takarítás-technológiai megoldást kellene alkalmazni. Lehetséges, hogy a takarító személyzetet szükséges képezni, lehetésges, hogy eszközöket, illetve szereket kell módosítani, lehetséges, hogy ezek kombinációja segít a megrendelő tisztítási igényeihez eléréséhet.

Cégünk segít takarítási szaktanácsadás miatt, keressen minket elérhetőségeinken.