• Takarítás cégek részére
 • bejarono
 • Egyéb szolgáltatások
 • akcios
 • Termékeink
 • Facebook követés

Rendszeres takarítás

Időnk jelentős részét az irodában, iskolában, értékesítő térben, konyhában vagy a műhelyben töltjük. A tiszta, egészséges környezet már nemcsak a magán, hanem a munkahelyi életünkben is meghatározó szerepet tölt be.

Az igényes cégek tiszta környezetének kialakítását a Best of Clean rendszeres takarítással biztosítja, melyet ingyenes helyszíni felméréssel, illetve az azt követő ingyenes próbatakarítással és tanácsadással támogat.

Tovább

irodatakarítás jól képzett kollégáinkkalA BestofClean takarító cég 2007 óta vállalja irodák és irodaházak teljes körű rendszeres és nagytakarítását. Az irodatakarításnál a legfontosabb szempontja  takarító cégünknek a megfelelő tervezés, és hatékonyság, illetve a megbízhatóság.  Minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően mindig a megbeszélt elvárásokat teljesítjük. Kollégáinkat igen nagy gondossággal, szakértelemmel választjuk és képezzük.

Az irodatakarítás árak tekintetében cégünk feltehetően nem a legolcsóbb áron tudja vállalni a munkák kivitelezését. A korrekt árért cserébe jól képzett, jó attitűdű kollégáink fogják a munkákat elvégezni, károkozás, kellemetlenségek nélkül.

Az ár fontos szempont, ezt tudjuk. Cégünk is olyan szolgáltatókkal dolgozik együtt, ami a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást nyújtja és emellett megbízható. Mi is erre törekszünk.

Kérdése van? Keressen elérhetőségeinken: https://www.bestofclean.hu/elerhetoseg

Kérjen ingyenes visszahívást !  https://www.bestofclean.hu/ingyenes-visszahivas

A BestofClean takarító cég a megbízhatóságra és a szakértelemre helyezzük a legnagyobb hangsúlyt a szolgáltatásainknál. Ennek megfelelően lehetőség van kipróbálni a szolgáltatást. Erről bővebb információt a főoldalon találnak az akciók rovatban.

 

Ha iskoláját sok gyermek látogatja, ha az irodájában munkatársai csak úgy nyüzsögnek, ha konyhájában séfek, konyhalányok, kisegítők, mosogatók hada sorakozik, ha műhelyében folyik az olaj, pattog a forgács, száll a por, vagy Ön óriási vevőkörrel, sok ügyféllel, látogatóval, számos üzleti partnerrel rendelkezik és mégis ennek ellenére mindennap szeretne tiszta, egészséges környezetben dolgozni a következő lépésekkel tudjuk kívánságukat előmozdítani:

Ha Ön a munkahelyén szeretne saját magának, munkatársainak, vevőinek, ügyfeleinek, partnereinek, diákjainak tiszta, egészséges környezetet biztosítani, de ugyanakkor költségeit is szeretné leszorítani, optimalizálni, a javaslatunk az, hogy hetente csak 2-szer vagy 3-szor vegye igénybe takarítási szolgáltatásunkat, ezt a következő lépésekkel támogatjuk:

Amennyiben a munkaterület viszonylag könnyen tisztántartható, és a munkát néhány munkatárs végzi, az ügyfelek, partnerek viszonylag ritkán keresik fel akkor Önnek a heti egyszeri takarítást ajánljuk.

Ami elpiszkolódhat, az el is piszkolódik, ha ez az állítás nem elfogadható az Ön számára, ellene egyetlen fegyver van a piperetakarítás. Ezen szolgáltatásunkat azon cégeknek ajánljuk, akik munkatársaiknak, ügyfeleiknek partnereiknek szeretnék a teljes tisztaságot biztosítani.

Ha úgy gondolja, hogy kevés az ideje, vagy nem szeretne a takarítással foglalkozni, illetve hosszabb távra tervez előre, úgy ajánljuk önnek a komplett takarítást. A takarítással kapcsolatos összes feladatot keressük, elvégezzük.

Pince, padlás, kamra, pajta, udvar, földszint, emelet, tető, iroda, műhely, reggel, este, éjjel, nappal, hét közben, hét végén, kicsi, nagy , kézzel, géppel tisztításra, takarításra vár Ön jó helyen kopogtat, velünk együtt minden tiszta lesz, hiszen egyedi igényeit megoldjuk.

Környezetbarát takarítás.

 Cégünk a környezetbarát takarítással kíván hozzájárulni a problémamentes környezetért. Igyekszünk élhetőbbé tenni munkahelyét, otthonát.

A vegyszermentes tisztítási technológiát azért tartjuk fontosnak, mert ma már minden 4. embernek allergiás betegségek nehezítik meg a mindennapjaikat. Ha otthonát, munkahelyét munkatársaink vegyszermentesen tisztítják, akkor Önnek nem lesznek allergiás problémái eme környezetben. Mi lehetőséget nyújthatunk az Ön számára abban, baktérium mentes környezete legyen anélkül, hogy különböző vegyszerek kártékony hatása nehezítse életét.

Alkalmi takarítás

Az alkalmi takarítások, illetve hosszabb időközönkénti rendszeres nagytakarítások elválaszthatatlan részét képezik a mindennapi tisztaságnak.

A tisztaság érdekében ajánljuk figyelmébe az ipari tisztító gépeink általi takarításainkat.
Ha alkalmi takarításra, nagytakarításra van szüksége, legyen szó bármilyen felületről, segít Önnek a BestofClean.

Tovább

 A nagytakarítások a mindennapi tisztaságnak és rendszeres takarításnak elválaszthatatlan részét alkotják.  A tisztaság érdekében ajánljuk figyelmébe gépi takarításainkat, illetve a takarításhoz szükséges megfelelő vegyszereket.

Amennyiben nagytakarításra van szüksége, kérdése merült fel, tanácsadásra van szüksége, rendelkezésére áll a BestofClean.

Az ablakokat, üvegeket többféle módszerrel lehet tisztítani.

A régebbi módszerekhez, képest (újságpapírral történő ablaktisztítás) a BestofClean segít Önnek hatékonyan, költségkímélően üvegfelületek takarítani.

Nagy magasságokban vagy nehezen hozzáférhető helyek takarítására az alpintechnikát javasoljuk. Költségkímélőbb, precízebb tisztítási technológia, melyben segít Önnek a BestofClean. Ipari alpintechnikával sok egyéb területen hatékonyabb , olcsóbb megoldást tudunk nyújtani. Részletekért kattintson a tovább gombra.

Rendszeres időközönként (célszerű évenként tavasszal) szükséges a szemetes tároló kukák  tisztítása, valamint fertőtlenítése a megfelelő fertőtlenítő szerekkel.Javasoljuk pl. Flóraszeptet , Domestost , erősebb szennyeződés esetén mindenképpen érdemes ipari tisztítószert használni.

Több technológia létezik a szőnyegek, kárpitok, textilek tisztítására. A kézi eszközökkel való tisztítás aTisztítás kézi eszközzel legalapvetőbb. Azonban azt is érdemes korszerű, eszközökkel , vegyszerekkel végezni.

 

Időközönként érdemes, szükségszerű alaposabb tisztítást végezni. Ehhez érdemes gépi tisztítás-technológiákat választani. Cégünk legtöbbször 2 technológiát alkalmaz, amellyel a padlótisztítási, felújítási feladat elvégezhető.

 Kattintson a tovább gombra és tájékozódjon a technológiákról és árakról.

Sok technológia létezik a járófelületek tisztítására. A kézi eszközökkel való tisztítás a legalapvetőbb.tisztítás kézi eszközzeljárófelületek tisztítása Azonban azt is érdemes korszerű, ipari eszközökkel végezni.

 

Időközönként érdemes, szükségszerű alaposabb tisztítást végezni. Ehhez érdemes gépi tisztítás-technológiákat választani. Cégünk 2 technológiát alkalmaz, amellyel a padlótisztítási, felújítási feladat elvégezhető.

 

Kattintson a tovább gombra és tájékozódjon a technológiákról és árakról.

 

Takarítás területén bemutatjuk önnek a polírozást, mely tiszta felületen végezhető takarítási tevékenység. Polírozást ajánljuk azon ügyfeleinknek, akik szeretnének könnyen takarítható csillogó , tiszta felületeket.

Amiket jeleneleg szolgáltatunk:

 • Márvány polírozás
 • Gránit polírozás
 • Linóleum polírozás
 • PVC polírozás
 • Parketta polírozás
 • műgyanta padló polírozása

 

.

Vegyszeres polírozás: speciális vegyszereket viszünk fel a felületre, majd ezt is egytárcsás súrológéppel bedolgozzuk, mindaddig, amíg esztétikus felületet kapunk.

 

Poros polírozás: speciális őrleményekből készült port szórunk a felületre, majd ezt is egytárcsás súrológéppel bedolgozzuk, mindaddig, amíg esztétikus felületet kapunk.

 

Erősen  szennyezett felületek, garázsok tisztításához ajánljuk súrológéppel, polírozó géppel, seprűgéppel való takarításunkat .

 

A takarítószerek, és kellékanyagok beszerzését is ránk bízhatják.

( Temékeink menüpontunkban részletesebben tud tájékozódni )

Minden esetben személyes egyeztetés után szerződésben rögzítjük a vállalás részleteit.

A márvány csiszolás egy összetett , nagy precizitást igénylő feladat.A szükséges jó minőségű ipari gépeken kívül szaktudást és hozzáértést igénylő munka.
Bármilyen típusú márványpadló, pult, vagy függőleges falburkolat csiszolása lehetséges.

Abban az esetben, ha nem karcos és nem túlzottan mattult a kő, könnyen visszahozható a fénye korszerű polírozási technológiánkkal.
Ha karcos, illetve túlásgosan mattult, akkor márvány csiszolás szükséges. A márvány csiszolást másik menüpontunkban találja: Gépi takarítás/Márvány csiszolás

Amennyiben szükségesnek tartja a takarítást akár kézi erővel, akár gépi erővel , de nem tudja pontosan a takarítás típusát, illetve nem találta honlapunkon a megoldást a problémájára, úgy abban az esetben nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal. Elérhetőségeinken keresztül  vegye fel velünk a kapcsolatot és mi a leggyorsabban megpróbálunk segítséget nyújtani az Önnek.

A rendezvények, partyk  előtti-közbeni-utáni  takarítása sokszor több szervezést kíván, mint amennyi munkát.

Igen fontos a megfelelő időzítés és a rugalmasság, hiszen általában igen szűk idő áll rendelkezésre a helyiségek megfelelő előkészítésére tisztítására. Ugyanakkor a tisztítástechnológiailag  jól előkészített, megtisztított helyiségeket  többször is szükséges takarítani, hiszen a catering munka ideje alatt többször is összekoszolhatják a területet. 

Jól együtt kell tudni működni a megbízóval és a többi szolgáltató céggel, akiknek nem mindig van ideje a tisztasággal foglalkozni. A megbízót is érdemes ezekkel a tanácsokkal előre ellátni, illetve, ha szükséges, többször módosítani a tervezett munkákok, természetesen a megbízóval ezeket egyeztetve.

Tehát a szervezési,előkszítési takarítási munka igen jelentős szerepet tölt be a rendezvények takarításánál. Ha lehetőség kínálkozik rá , érdemes szakaszosan tervezni a munkfolyamatokat.

A fertőtlenítő takarítás speciális takarítási tevékenység. Sajnos sokszor van rá szükség. Járványok esetén érdemes alkalmazni. Fertőző betegek esetén, kórházakban a kórtermek, vizsgálók és műtők, rendelő intézetekben és egyéb egészségügyi intézményekben történő fertőtlenítő takarítás valamint az immunszupresszált betegek lakásának légfertőtlenítése hazaérkezésük előtt valamint igény szerint ennek folyamatosságának biztosítására. 

 A betegszoba padlózatát szükség szerint, de naponta legalább egyszer fertőtlenítő oldatba mártott felmosó moppal kell feltörölni.

A bejárati ajtó elé, fertőtlenítőszerrel átitatott felmosó ruhát kell helyezni, melyet állandóan nedvesen kell tartani. Erre a célra a Hypo 2 % oldata, (jaj de nem szeretem a hypót) Neomagnol tabletta 1% - os oldata (10 db tabletta - 10 liter vízhez) alkalmazható. (gyógyszertárban lehet kapni)
A bútorok, egyéb tárgyak fertőtlenítésére Clarasept, Sanalk, Milton, vagy Antibakterial fertőtlenírő kendő alkalmazható.
A betegszoba takarításánál seprűt, partvist, portörlőt nem szabad használni.
A fertőző beteg által használt tárgyak (pl. fürdőkád) fertőtlenítésére, higiéniai takarítására Domestos, Hypo, Szavo, Klormax, Flóraszept fertőtlenítő szerek alkalmazhatóak.

    Az impregnálás még sokak által ismeretlen fogalom, pedig évszázados múltra visszatekintő eljárás, mellyel építményeink állagát óvhatjuk meg az időjárás viszontagságaitól.

    A szigetelés viszont mindenki számára ismert fogalom. A két eljárás között jelentős kölönbség van. A szigeteléssel elsősorban a talajból felszívódó nedvesség ellen védekezhetünk, míg az impregnálás a csapadék illetve a csapódó nedvesség ellen nyújt védelmet. 

Először tisztázzuk, mi is az impregnálás!?

   Az impregnálás jelentése: Szilárd test átitatása valamilyen folyadékkal (vegyi anyaggal), az anyag tartósságának növelése érdekében.