• Takarítás cégek részére
  • bejarono
  • Egyéb szolgáltatások
  • akcios
  • Termékeink
  • Facebook követés

Hírlevél

Naprakészen legfrissebb híreinkből!

Feliratkozások kezelése

Csatlakozz!

facebook

Megosztás

Share this

Alapvető fontosságú a takarítás, a tisztaság. Mindenhol. Az otthonunkban, a munkahelyünkön, a környezetünkben. Ezt sok takarítással foglalkozó szolgáltató, sok takarítással foglalkozó személy, sok háziasszony,sok pedáns férfi tudja.

BIztos sokan kerültek már olyan helyzetbe, hogy valami oknál fogva, nem tudtak foglalkozni a takarítással. Tapasztalhatták, hogy elég egy pár nap és otthon, az irodában, hamar kialakulhat a "káosz". Sokan állítják, hogy ők zsenik, hiszen uralják a káoszt. Az iróasztalon kialakult kupac aljáról egy ügyes mozdulattal elővarázsolnak bármit a kupac összeomlása nélkül.

Ez bizonyosan fejleszti a memóriát. És bizonyosan rossz közérzetet teremt egy látógatóban. Ez egy kis példa volt arra,hogy szükség van a rendre és a tisztaságra.

Ha egy picit messzebre merészkedek a rendetlenségben és a káoszban, gondoljunk bele abba, hogy  Isten felruház engem a takarítás és tisztaság feletti hatalmával 1 hónapra. 

 

Elvileg könnyűnek tűnhet jó munkaerőt,bejárónőt találni, hiszen sok a munkanélküli.

2010. november–2011. januárban a 15–74 éves foglalkoztatottak létszáma 3 millió 776 ezer fő volt, ami 0,7%-kal több, mint az előző év azonos időszakában. A munkanélküliek száma az egy évvel korábbihoz képest 4,0%-kal, 474 ezer főre nőtt, 11,2%-os munkanélküliségi rátát eredményezve.
Ez azt jelenti,hogy rengetegen vannak a munkára "éhezők" között. Persze ezek csak adatok. Nem reális adatok. Ezt tudja,sejti mindenki. A munkanélküliek nagy része dolgozik. Ezt tudják,sejtik a pártok, tudják,sejtik az emberek.

Mégis relatíve sokan vannak  jelentkezők egy-egy bejárónői álláshirdetésre. Sokan tényleg munkanélküliek, sokan főállásuk mellett jövedelem kiegészítésre kényszerülnek. Akik kényszerből jelentkeznek takarítani, bejárónőnek,azok közül a legkissebb az esély arra,hogy  jó, hosszútávú, megbízható bejárónővé "érjen" a jelentkező. De nem kizárt. Előfordul. Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve itt "legszomorúbb" a sikeres munkavállalási arány.0,5 százalék. Kb. 200 jelentkezőből 1-2 bejárónő lesz profi, kiváló, megbízható munkaerő.