• Takarítás cégek részére
  • bejarono
  • Egyéb szolgáltatások
  • akcios
  • Termékeink
  • Facebook követés

Hírlevél

Naprakészen legfrissebb híreinkből!

Feliratkozások kezelése

Csatlakozz!

facebook

Megosztás

Share this

Alapvető fontosságú a takarítás, a tisztaság. Mindenhol. Az otthonunkban, a munkahelyünkön, a környezetünkben. Ezt sok takarítással foglalkozó szolgáltató, sok takarítással foglalkozó személy, sok háziasszony,sok pedáns férfi tudja.

BIztos sokan kerültek már olyan helyzetbe, hogy valami oknál fogva, nem tudtak foglalkozni a takarítással. Tapasztalhatták, hogy elég egy pár nap és otthon, az irodában, hamar kialakulhat a "káosz". Sokan állítják, hogy ők zsenik, hiszen uralják a káoszt. Az iróasztalon kialakult kupac aljáról egy ügyes mozdulattal elővarázsolnak bármit a kupac összeomlása nélkül.

Ez bizonyosan fejleszti a memóriát. És bizonyosan rossz közérzetet teremt egy látógatóban. Ez egy kis példa volt arra,hogy szükség van a rendre és a tisztaságra.

Ha egy picit messzebre merészkedek a rendetlenségben és a káoszban, gondoljunk bele abba, hogy  Isten felruház engem a takarítás és tisztaság feletti hatalmával 1 hónapra. 

 

Én, a Takarítás Istene ,azt ítélkezem :1 hónapig senki nem takaríthat Magyarországon !

                                                                      A szemetesek nem ürülhetnek!

                                                                      Eme sorscsapásban a kukásokat is elküdöm 1 hónapra pihenni.

A por, a kosz gyűlik.. Első hét után mindenki elkezd meglepődni azon, hogy mennyi szemetet termel, mennyi kosz és piszok veszik körbe. Egyre rosszabb a helyzet. Ahogy telik-múlik az idő, hiába mosakodnak az emebrek  minden nap többször is , nem érezik tisztának magunkat. A szemetesek megtelnek, dőlnek ki rajtuk az ételmradékok, a rossz szag,az egyéb piszok. A munkahelyeken az íróasztalokat ellepi a por, a földön a szőnyegek elkezdenek szürkülni, a padló mocskos, ragadóssá válik. Ekkor már rájönnek az emberek: Fontos a takarítás, az irodatakarítás, az intézményi takarítás, a köztisztaság.De még nem érzem elégenk. Nem hagyom abba negatív tevékenységemet.

És jön 1 csúnya esős nap,( ezt nem én rendeltem el)  elkezdi a sáros kosz szépen lassan ellepni a bejárati részeket.Mivel nyár van,meleg van,ezért elkezdenek muslincák,bogarak,legyek zsongani a szemetek körül.A döglegyek idegesítő zümmögése elviselhtetlenné teszi a perceket.És nem bírják az  zümmögést tovább, a legyek a muslincák , a megjelnő csótányok. Mielőtt öngyilkosság történne, rendelkezem.

Én, a Takarítás Istene ,azt ítélkezem : A szemeteseket levihetik az emberek a tárolókba !

Leviszik a szemetet az emberek.

De! Úristen! 

Dől ki a szemét a tárolokból. Csótányok jelennek meg  a házban is. hamarosan. A bejáratot egy idő után már nem is lehet látni a szeméttől. Már nem tudunk bemenni a munkahelyünkre.

Az ÁNTSZ tehetetlen.Kimerültek. Kevesek a feladathoz. Próbáltak első napokban fertőtleníteni,de nem ment. Mára már be is zártak, hiszen dühödt emberek valósággal megrohamozták az ÁNTSZ intézményeket

.A kezek továbbra sem engedelmeskednek,nem takaríthatnak.

És jönnek a betegségek... Mielőtt elkezdene megjelenni a kolera, feladom. Megszánok mindenkit.  Még el sem telt a hónap , és Magyaroszág végét jelenteném. Ezt nem tehetem! Intézkedem.

 

 

Én, a Takarítás Istene ,azt ítélkezem : Mindenki takarítson!

                                                                       A kukások azonnal teremjenek a munkahelyeiken, kezdjék meg a munkát!

 

Hamarosan vége a rémálomnak. Most végre helyreáll a tényleges tisztaság. Mindenki komolyan veszi a takarítást. Senki nem akar többé spórolni a takarításon.

Mindenki belátja,hogy a takaratítás,takarítócégek nékülözhetetlenek !!!