• Takarítás cégek részére
 • bejarono
 • Egyéb szolgáltatások
 • akcios
 • Termékeink
 • Facebook követés

Hírlevél

Naprakészen legfrissebb híreinkből!

Feliratkozások kezelése

Csatlakozz!

facebook

Megosztás

Share this

Profi bejárónői és lakástakarítás szolgáltatást nyújtunk otthonában, kényelmesen, az otthon tisztaságát szolgáló sokféle szolgáltatással, különböző takarítási technológiákkal. Lakástakarítás, háztakarítás nem jelenthet gondot cégünk számára, legyen szó akár napi, vagy alkalmankénti takarításról.

 

Lakástakarítás információk

Régóta gondolkozik azon, hogy több szabadsága, több ideje legyen? A lakástakarítás egy olyan nyűg, amit inkább másra bízna? Kényelmesen szeretné élni mindennapjait?BestofClean lakástakarítás információk

Kedvezmények: Amennyiben nagyobb óraszámban rendeli meg lakástakarítás szolgáltatásunkat, úgy mennyiségi kedvezményeket vehet igénybe. Árakról a lap alján tájékozódat.

Biztonság: Magánügyeit, értékeit biztonságban tudhatja. Titoktartási szerződés, illetve speciális felvételi rendszerünk biztosítja Önt erről.

Választás: Általunk biztosított, Ön segítségével kiválasztott bejárónő segíthet Önnek a lakástakarítás terén, a bevásárlásban, a főzésben, a mosásban, és a vasalásban.

Precizitás: Minden esetben szerződést, illetve számlát biztosítunk. A szerződésben részletes feladatleírást rögzítünk. Így nem lesznek félreértések. Az összes megbeszélt tevékenység precízen el lesz végezve.

Alkalmazkodás: Budapesten és 20 km-es vonzáskörzetén belül ingyenesen felmérjük igényeit, hogy a legmegfelelőbb segítséget, bejárónőt tudjuk nyújtani Önnek. Ha szeretné a felmérést, a lap alján lévő űrlapot töltse ki.

 

Bővebben a szolgáltatásokról

Lakástakarítás, takarítás

 1. Legkedveltebb a napi lakástakarítás igénylése. Általánosabb takarítást végeznek a takarítók, ami tisztítás mellett rendrakást is tartalmaz. Mindent elvégeznek, kivéve a nagytakarítási feladatokat. A napi takarításnál kizárólag kézi eszközökkel dolgoznak. Bizonyos időközönként szükséges nagytakarításokat ( pl. ablaktisztítás, szekrények belső tisztítása, stb. ) végezni.
 2. Kedvelt szolgáltatás a pipere takarítási szolgáltatás. Ebben a szolgáltatásban a bejárónővel folyamatosan egyeztetve tartjuk folyamatosan, napi szinten tisztán a lakást, házat, egyebet. Ez a szolgáltatás tartalmaz minden olyan takarítási tevékenységet ( pl. gépi takarításokat ), ami szükséges a folyamatos tisztasághoz.
 3. Nagytakarítások, felület felújítások. Gépi takarítás, nagyon koszos, karcos padlók felújításában, bevonatolásában is tudunk segíteni a hagyományos nagytakarítási feladatokon kívül.

Mosás, vasalás

A mosásra váró és vasalandó ruhákat megbeszélés, megrendelés alapján végeztetjük otthonában, vagy megoldható a ruhák elszállítása, visszaszállítása. Átvételkor jegyzőkönyv készül, melyben rögzítésre kerül az előzetesen átvizsgált ruhák darabszáma, illetve az esetleges sérülések. Az elszámolás óradíjas. Árakról a lapon lejjebb tájékozódhat.

Főzés, bevásárlás

A bevásárlás pontos egyeztetés alapján, bevásárló listával, végzik házvezetőnőink. A főzés szolgáltatásnál gyakori, hogy több egyeztetést, esetleg külön házvezetőnőt igényel, ahhoz hogy az Ön ízléséhez tudjunk igazodni. A leghosszabb összeszokást igénylő szolgáltatás, amihez nagyobb türelem szükséges a megrendelő részéről is.

 

Fontos információ a lakástakarításról

Érdemes előre tervezni!

A megfelelő bejárónőt az Ön számára nem tudjuk, csak kedvező, szerencsés esetben rögtön, vagy rövid időn belül szolgáltatni. Ahhoz, hogy megfelelő időbeosztással, cégünk által választott, képzett bejárónőt tudjunk szolgáltatni, kb. 2-3 hetet, esetleg 4-5 hetet is kell várnia. Ettől függetlenül rövid időn belül tudunk segíteni, csak az időpontok megbeszélésében kell kisebb kompromisszumot kötnie velünk.

 

Lakástakarítás árak

 • Napi szintű lakástakarítás

havonta 6 - 15 óráig:5000 forint / óra + Áfa.

havonta 15 - 30 óráig:4500 forint / óra + Áfa.

havonta 30 órától: 4000 forint / óra + Áfa.

 • Nagytakarítás

ingyenes felmérés alapján

havonta 6 - 15 óráig: 6000 forint / óra + Áfa.

havonta 15 - 30 óráig: 5500 forint / óra + Áfa.

havonta 30 óráig: 5000 forint / óra + Áfa.

   

  Fontos ár infó

  Az árak tájékoztató jellegűek. Lakástakarítás szolgáltatásunkhoz ingyenes felmérést biztosítunk, amely alapján pontosan meghatározzuk a feladatokat és az árakat. Az Áfa. lehetséges 0% -os, illetve 27%-is, attól függően, hogy melyik kedvezőbb Önnek.

  Lakástakarítás, háztakarítás, egyéb takarítás miatt, keressen minket bizalommal!

   

   

Budapesten és 10 km-es vonzáskörzetében 5.000 Ft.- + áfa a helyszíni felmérés költsége.

A helyszíni felmérés  a következőket tartalmazza:

 • kiszállást
 • konzultációt
 • szaktanácsadást
 • ajánlat küldést

Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

 

Távolabbi helyszíni felmérés esetén. keressen minket elérhetőségeinken : https://www.bestofclean.hu/elerhetoseg

 

HELYSZÍNI FELMÉRÉS KÉRÉSÉHEZ, TÖLTSE KI  A LENTEBB TALÁLHATÓ ADATLAPOT !

 

INGYENENES , ONLINE AJÁNLATKÉRÉS: 

Amennyiben szeretne ingyenesen ajánlatot kapni, a következőket tegye:

Küldjön fényképeket a takarítandó helyszínekről, tárgyakról !

Adja meg a takarítás helyszínét !

Adja meg a takarítás lehetséges időpontjait !

Küldjön egy részletes leírást a  takarítási feladatokról !

Adja meg, hogy milyen a jelenlegi állapot., pl.: festés utáni takarítás, nagyon poros, 2-3 éve volt takarítva, stb. !

Az online kalkulációnál csak körülbelüli árajánlatot tudunk készíteni. 

 

Kérjük, küldje el igényét a következő e-mail címek bármelyikére :  

bestofclean.hu@gmail.com

 

ONLINE AJÁNLATKÉRÉST ADATLAPON IS KITÖLTHET,kattintson ide: https://www.bestofclean.hu/online-ajanlatkeres

 

Amennyiben ÁLLÁST keres, kérjük, kattintson ide : https://www.bestofclean.hu/karrier

 

ADATLAP :