• Takarítás cégek részére
  • bejarono
  • Egyéb szolgáltatások
  • akcios
  • Termékeink
  • Facebook követés

Hírlevél

Naprakészen legfrissebb híreinkből!

Feliratkozások kezelése

Csatlakozz!

facebook

Megosztás

Share this

Profi bejárónői és lakástakarítás szolgáltatást nyújtunk otthonában, kényelmesen, az otthon tisztaságát szolgáló sokféle szolgáltatással, különböző takarítási technológiákkal. Lakástakarítás, háztakarítás nem jelenthet gondot cégünk számára, legyen szó akár napi, vagy alkalmankénti takarításról.

 

Lakástakarítás információk

Régóta gondolkozik azon, hogy több szabadsága, több ideje legyen? A lakástakarítás egy olyan nyűg, amit inkább másra bízna? Kényelmesen szeretné élni mindennapjait?BestofClean lakástakarítás információk

Kedvezmények: Amennyiben nagyobb óraszámban rendeli meg lakástakarítás szolgáltatásunkat, úgy mennyiségi kedvezményeket vehet igénybe. Árakról a lap alján tájékozódat.

Biztonság: Magánügyeit, értékeit biztonságban tudhatja. Titoktartási szerződés, illetve speciális felvételi rendszerünk biztosítja Önt erről.

Választás: Általunk biztosított, Ön segítségével kiválasztott bejárónő segíthet Önnek a lakástakarítás terén, a bevásárlásban, a főzésben, a mosásban, és a vasalásban.

Precizitás: Minden esetben szerződést, illetve számlát biztosítunk. A szerződésben részletes feladatleírást rögzítünk. Így nem lesznek félreértések. Az összes megbeszélt tevékenység precízen el lesz végezve.

Alkalmazkodás: Budapesten és 20 km-es vonzáskörzetén belül ingyenesen felmérjük igényeit, hogy a legmegfelelőbb segítséget, bejárónőt tudjuk nyújtani Önnek. Ha szeretné a felmérést, a lap alján lévő űrlapot töltse ki.

 

Bővebben a szolgáltatásokról